ALTERNATÍV ÁLLATGYÓGYÁSZAT

Solymár Állatgyógyászat - alternatív állatgyógyászat

Molnár doktor átadja a hagyományos állatorvosi teendőket, a továbbiakban csak az alternatív állatgyógyászatot látja el.

RENDELÉS

Alternatív Állatgyógyászat

Dr. Molnár Attila

– Homeopátiás kezelések
– Viselkedésterápia
– Gazda-társállat kapcsolati tükör-terápia
– Rádiófrekvenciás hullámterápia
– Homeopátiás sajátszer-terápia
– Bach virágterápia
– Gyógynövények
– Energyvet készítmények

Rendelő címe:

2083 Solymár, Pilisvörösvári u. 17.

Rendelés, időpontfoglalás telefonos egyeztetés alapján:

+36 70 363-8450

Alternatív módszerekkel sok esetben kezelhetőek olyan kórképek, amelyek a hagyományos módszerekkel gyógyíthatatlanok, vagy nehezen fenntarthatóak, például:
– daganatos megbetegedések
– cica AIDS, FIP, Leukózis
– idült veseelégtelenség
– autoimmun betegségek
– mérgezések
– epilepszia
– viselkedés problémák
– akut sérülések
– fertőző betegségek

Az alternatív állatorvoslás módszerei tehát lényegében minden esetben bevethetőek, önmagukban, vagy a hagyományos kezeléseket, műtéteket kiegészítve. Lényeges a holisztikus szemléletű megközelítés, azaz az adott eset kezelésénél a fizikális kórképen túl fontos például az állat habitusa, „lelki” alkata, gazdához fűződő viszonya, életeseményei.
Minden eset más és más, a terápiát mindig „egyénre” szabottan, adott esetben többféle módszer szerint állítjuk össze.

A klasszikus homeopátia háromszáz éves, a teljes egyént/állatot, vagyis a páciens minden testi, „lelki” tünetét figyelembe vevő szerválasztáson alapuló gyógymód. Az alapelvek emberre, állatra egyaránt érvényesek, ilyen értelemben nincs külön állatorvosi homeopátia. Nagyon sok ága létezik a bevált indikációkra adott homeopátiás
alapszerektől a homeopátiás komplexeken át a rendszer-szemléletű kezelésekig. A helyesen kiválasztott homeopátiás szer sok esetben gyors, nem várt pozitív eredményt hoz.

Speciális ága az általam hosszú évek óta alkalmazott állatorvosi homeopátiás sajátszer-terápia, amikor az állat beteg szöveteiből, daganatból, gyulladásos váladékokból készített homeopátiás szerrel (mint egy speciális „védőoltással) gyógyítunk.

Viselkedési problémákat (pl. pánikagresszió, szeparációs szorongás szerű állapotok, nehezen szocializálódó állatok, stb…) az állatorvosi homeopátia mellett, vagy helyett eredményesen kezelhetünk Bach virágterápiával, ami egyes virágokból, növényi részekből speciális eljárással előállított oldatokkal gyógyít.

A rádiófrekvenciás hullámterápia lényege az egyes kórokozók rádióhullámokkal való megsemmisítése, nagyon jól működik egyes nehezen gyógyítható fertőző betegségeknél, mint pl. a macska AIDS, FIP (macska korona vírus), Lyme kór.

Bizonyára sokan tapasztalták már azt a jelenséget, hogy a velünk szoros közelségben élő állatok, – „négylábú családtagok” – kicsit olyanok, mint mi magunk. Valamiképpen hordoznak valamit a bennünk lévő nehézségekből, problémákból. Az is előfordul, hogy klinikai kórképeik hasonlóak a „gazda” betegségéhez. Ezeken a megfigyeléseken,
tapasztalatokon alapul a Gazda-társállat kapcsolati tükör terápia, ami valójában az állatgyógyászat és egy belső, önismereti út összekapcsolása.

Alternatív Állatgyógyászat

Dr. Molnár Attila

Rendelő címe:

2083 Solymár, Pilisvörösvári u. 17.

Rendelés, időpontfoglalás telefonos egyeztetés alapján:

+36 70 363-8450